Als je beseft dat God bestaat

Als je tot het besef bent gekomen dat er wel een Hoger Wezen hoort te bestaan dat verantwoordelijk is voor het bestaan van alles, kan je proberen er meer over te weten te komen, Hét te vinden en proberen er contact mee te maken en er een relatie mee op te bouwen.

 

Indien Het Allerhoogste Wezen, de Schepper van hemel en aarde, een element is of een persoonlijkheid met een persoonlijkheid, kan het wel degelijk de moeite lonen om er mee in contact te komen.
Om  er mee in contact te geraken komt het er dan op aan om dat Superieur Wezen te vinden. Hiertoe zijn er meerdere mogelijkheden die je op weg kunnen helpen om God te vinden. Het goede van heel de zaak is dat God zelf ook wil dat wij Hem vinden en hiervoor de middelen heeft verschaft.

 

Zo is de bijbel het ideale middel om meer te weten te komen over de vele goden en over de Allerhoogste God. In dat Boek der boeken staat voldoende vermeld dat ons op weg zou moeten helpen om God beter te leren kennen en om een goede relatie met Hem op te bouwen.

 

Je moet wel beseffen dat als je tot het besluit bent gekomen dat er meerdere goden en idolen zijn waar mensen zich mee bezig houden maar dat er daar boven wel een veel Machtiger Grootser Wezen is dat als Enige Ware God wenst erkent en aanbeden te worden, dat u de verantwoordelijkheid draagt over dat besef en er naar hoort te handelen.

 

Eens wij weten dat God een werkelijkheid is moeten wij zelf de keuze maken hoe wij daar mee gaan omgaan.
In de volgende artikelen gaan wij daar dieper op in gaan en gaan wij na gaan hoe wij best omgaan met onze bevindingen en met de kennis of wetenschap dat God werkelijk bestaat.

Reactie schrijven

Commentaren: 0